Κούφωμα αλουμινίου ανοιγόμενο Ε45

Κατασκευαστής: Κουφώματα Πεταλίδης

Κωδικός: ΕΤΕΜ Ε45

Το Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτιριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών.
 
Χάρη στην ευρεία γκάμα προφίλ, το σύστημα προσφέρει πληθώρα επιλογών σχεδιασμού, από κλασικές, στενές ίσιες γραμμές μέχρι πομπέ μορφές καθώς και δυνατότητα κατασκευής πολλών σύνθετων τυπολογιών, όπως παράλληλες συρόμενες και ανακλινόμενες πόρτες, παράλληλες αναδιπλούμενες πόρτες και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό» φύλλο που δίνουν ομοιόμορφη εξωτερική εμφάνιση με το συνδυασμό ανοιγόμενων και σταθερών πλαισίων.

Το σύστημα E45 είναι φύλλο πλάτους 60 mm (προφίλ ίσιας γραμμής) και, με την εφαρμογή πρωτοποριακού σχεδιασμού πολυαμιδίων μεταβλητού μήκους, 24 mm έως 30 mm, προσδίδει χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων στην κατηγορία του, με δείκτη θερμομόνωσης Uf = 1,9 W/m2 και δείκτη ηχομόνωσης που προσεγγίζει τα 42 dB..

Διπλοί και τριπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες - Εξοικονόμηση έως και 50%
Μέσω των ενεργειακών τζαμιών, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση έως και 50% στις δαπάνες μας που αφορούν ηλεκτρισμό και θέρμανση.
Ένα ενεργειακό τζάμι εξοικονομεί ετησίως 300 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο.
Για ένα τυπικό διαμέρισμα 100 περίπου τετραγωνικών, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές, η απόσβεση θα ολοκληρωθεί σε 3 περίπου χρόνια από τη στιγμή της εγκατάστασης.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 
Θερμομόνωση, EN 10077-2
1,9-2,7 W/m2K
Υδατοστεγανότητα, EN 12208
E1950
Αεροδιαπερατότητα, EN 12207
Κατηγορία 4
Αντοχή σε ανεμοπίεση, EN 12210
Κατηγορία C5
Ηχομόνωση
42 dB
Αντιδιαρρηκτική προστασία
Κατηγορία WK2