Κούφωμα αλουμινίου ανοιγόμενο Ε75

Κατασκευαστής: Κουφώματα Πεταλίδης

Κωδικός: ΕΤΕΜ Ε75

Το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης στις κτιριακές κατασκευές.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως οι εσωτερικές ράβδοι μόνωσης, τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf = 1,4 W/m2) και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Το σύστημα αποτελεί λύση για πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών απαιτήσεων καθώς προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ. Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος σε ίσια γραμμή. Οι βασικές διαστάσεις του Ε75 είναι φύλλο πλάτους 75 mm και ύψος σταθερού πλαισίου-φύλλου από μόνο 106 mm.

Το Ε75 είναι ένα στιβαρό σύστημα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε απαίτηση για τις πόρτες και τα παράθυρα ενός κτιρίου. Με το πλάτος των προφίλ αλουμινίου να κυμαίνεται από 1,6 mm έως 2,5 mm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για πόρτες που χρησιμοποιούνται έντονα.

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 
Θερμομόνωση, EN 10077-2
1,5-3,8 W/m2K
Υδατοστεγανότητα, EN 12208
Υπό πιστοποίηση
Αεροδιαπερατότητα, EN 12207
Υπό πιστοποίηση
Αντοχή σε ανεμοπίεση, EN 12210
Υπό πιστοποίηση
Ηχομόνωση
Υπό πιστοποίηση
Αντιδιαρρηκτική προστασία
-

 Διπλοί και τριπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες - Εξοικονόμηση έως και 50%
Μέσω των ενεργειακών τζαμιών, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση έως και 50% στις δαπάνες μας που αφορούν ηλεκτρισμό και θέρμανση.
Ένα ενεργειακό τζάμι εξοικονομεί ετησίως 300 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο.
Για ένα τυπικό διαμέρισμα 100 περίπου τετραγωνικών, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές, η απόσβεση θα ολοκληρωθεί σε 3 περίπου χρόνια από τη στιγμή της εγκατάστασης.

Εγγραφή στο Νewsletter για ενημέρωση και προσφορές.